Jag arbetar mycket med digitala verktyg i undervisningen och speciellt för att lära ut språk. Här finns länktips och guider till allt som har med språkinlärning och digitala verktyg att göra.

Innovation in Language Learning
My presentation about Innovation in Language Learning, presented at the international Pixel conference in Florence Read more.
Det omvända klassrummet
Det omvända klassrummet, eller det flippade klassrummet, handlar om att vända på ordningen i undervisningen. Genom att spela in genomgångar Read more.
Google Classroom
Google Classroom är en lärplattform som kan kopplas till i princip alla av Googles övriga tjänster som tex Google Drive Read more.
Photo by Jon Moore on Unsplash
Att hålla ordning på alla lösenord
En vanlig fråga jag får av kollegor är hur man ska hålla ordning på alla lösenord. Eftersom jag testar många Read more.
Lyricstraining
Lyricstraining är en webbplats där man kan träna sin språkfärdighet genom att fylla i luckorna i en låttext. Först väljer Read more.
EdPuzzle
EdPuzzle är ett verktyg för att arbeta med omvänd undervisning. Du kan välja ut filmer från exempelvis Youtube eller TedEd Read more.
TED-Ed
TED-Ed passar lika bra i tevesoffan som i klassrummet. Filmklippen är oftast omkring fem minuter långa och handlar om olika Read more.
Kinemaster
Kinemaster är en smidig videoredigeringsapp som fungerar för Android, iPhone och iPad. Använd den för att antingen bara snabbt och Read more.
Screencast-O-Matic
Screencast-O-Matic är ett program som låter dig spela in din skärm, din webbkamera och ditt ljud. Du kan välja om Read more.
Classroom Screen
Om du har en smartboard använder du kanske redan någon sorts Classoom screen, men flera av dem fungerar bra även Read more.